The Pulitzers

The Pulitzers zijn:
Frank Montis – Hammond (o.a. Laura Vane & The Vipertones)
Bas van der Wal – gitaar (o.a. New Cool Collective)
Phil Martin – percussie (o.a. Jazzinvaders, Martin & Garp)
Salle de Jonge – drums (o.a. Sabrina Starke)

Ken je dat gevoel dat alles klopt? Het gevoel van extase dat je ervaart wanneer je getuige bent van iets eerlijks, iets moois, iets geweldigs, iets… dat recht uit het hart lijkt te komen? Combineer juist dat gevoel met een mespuntje ranzigheid en een toefje funk en laat het sudderen tot een stoofpotje van rauwe, zinderende soul. Precies deze muzikale mix is wat de band Pulitzers voor ogen heeft, sterker nog; het is DE reden van hun bestaan!

Knallend en gewapend met rauwe Hammond en gitaar en voortgestuwd door smeuïge percussie en bonkende drums, is The Pulitzers op een missie: het stoken van een vuur! Met hun vaardigheden en onfeilbaar gevoel voor lekkere, stomende tunes zetten ze niet alleen zichzelf maar ook de luisteraard in vuur en vlam.

Diep geworteld in de traditie van legendes als The Meters, Jimmy McGriff en Booker T, brengt dit nieuwe toffe collectief met gelijkgestemde zielen, zelf geschreven songs met slecht 1 doel: je de hele nacht te laten dansen met een funky grijns op het gezicht. Dus reken op niks minder. Als deze 4 toegewijde muzikanten samen spelen, spatten de vonken er vanaf!

0
Your Cart
Your cart is empty.