Licks & Brains

Licks&Brains funky Xmas special ft. Mrs. Hips

In Amerika tel je als artiest niet mee als je nog geen Kerstplaat hebt uitgebracht. In navolging van artiesten James Brown, Ray Charles, Ella Fitzgerald, Stevie Wonder en Beyoncé heeft ook Licks & Brains een eigen Kerstplaat gemaakt met Jazz, Funk en Soul versies van bekende Christmas songs. Het album met daarop bijdragen van o.a. Shirma Rouse, Kris Berry en Kim Hoorweg stond zelfs even op nummer 1 in de i-Tunes Jazz top 100!

Licks & Brains brengt dit repertoire nu live in een wervelende Funky Kerstshow nu met de fantastische zangeres Mrs. Hips (Simone Roerade).

Er is geen betere manier om in de kerstsfeer te komen!

Mrs. Hips (Simone Roerade)

Soul, Funk, Jazz …. het zit er allemaal op bij een van de allerkrachtigste en mooiste stemmen van Nederland. Zangeres Simone Roerade maakte in de jaren ‘90 furore als zangeres bij Candy Dulfers band, waarmee ze over de hele wereld toerde. Ook scoorde ze een nummer 1 hit in Spanje met haar eigen band Hips. Simone is in veel verschillende formaties te bewonderen maar alweer een tijdje een vaste gast bij Licks & Brains.

Licks&Brains

Sounds en grooves, daar gaat het om bij Licks & Brains. Een 18-man sterke band die Jazz, Funk, Soul, Dance, Hip-Hop en Latin weet te mengen tot een energieke mix van dansbare Nu-Jazz XXL.

Muzikaal Leider is altsaxofonist Rolf Delfos, bekend van o.a. Artvark Saxophone Quartet, The Houdini’s en de Jazzinvaders. De band heeft getoerd door China en Frankrijk en speelt regelmatig met topartiesten uit de internationale Jazz/Funk scene, zoals Eric Vloeimans, Robben Ford (USA, tour in 2024), Benjamin Herman, Anton Goudsmit en Joseph Bowie (DEFUNKT, USA).

 

0
Your Cart
Your cart is empty.